Vse vstopnice na enem mestu

Moja košarica:

0 izdelkov - 0,00 €
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Več pogledov

Escape Room ENIGMARIUM - darilni bon

60,00 €

Hiter pregled

Dobrodošli v PRVEM in NAJBOLJ PRILJUBLJENEM Escape Room ENIGMARIUM® v Ljubljani, Mariboru, Puli ali Trstu! Čaka vas zabavna, izvirna in unikatna preizkušnja: pobeg iz zaklenjene sobe v eni uri.
Only 50 left

Na voljo: Na zalogi

ALI

Podrobnosti

Dobrodošli v PRVEM in NAJBOLJ PRILJUBLJENEM Escape Room ENIGMARIUM® v Ljubljani, Mariboru, Puli ali Trstu! Čaka vas zabavna, izvirna in unikatna preizkušnja: pobeg iz zaklenjene sobe v eni uri.

Zakaj so sobe Escape room Enigmarium® najbolj priljubljene?

Ker smo vse zanke, uganke in dramaturgijo izvirno zasnovali sami. Pripravili smo različne, povsem unikatne preizkušnje, ki še niso bile videne nikjer drugje!

Razvili smo poseben sistem pomoči s slikovnimi namigi, raznolike preizkušnje pa zasnovali tako, da vsak član ekipe pride na svoj račun. Igra poteka na simbolnem nivoju, zato znanje tujih jezikov ni potrebno. Tu so tudi naši najprijaznejši »gamemasterji«, zabavni high-tech pripomočki lastne razvojne ekipe ter celovita uporabniška izkušnja od A do Ž ter napeta zgodba vsake od sob – vsaka je seveda zgodba zase!

Idealno za prijatelje, družine, prednovoletna druženja, team building ali rojstni dan!

Čaka vas ultimativno 5D doživetje, predvsem pa vrhunska zabava, katere ne boste nikdar pozabili!
Štiri sobe v Ljubljani, dve v Trstu, ena v Puli in ena v Mariboru so izvrstne za prednovoletno druženje ali praznovanje rojstnega dne! Namig: v sobi smo skrili tudi zaročni prstana. :)

Vam bo uspelo pobegniti?

Tega ne vemo, obljubljamo pa, da boste navdušeni!

 

PODARITE DARILNI BON!

Podarite najbolj vroče darilo sezone – POBEG IZ SOBE!

Podarite darilni bon Escape Room ENIGMARIUM®, ki ga obdarjenec lahko izkoristi v katerikoli naši sobi v Sloveniji.

Bon prejmete v lični - enigmatični - darilni embalaži, vsebuje pa unikatno kodo za enkratno uporabo, s katero si obdarjenec sam izbere svoj termin in sobo preko booking sistema na naši spletni strani - ter povabi prijatelje. Odpravite se na nepozabno dogodivščino!

 DARILNI BON Escape Room ENIGMARIUM®

Cena: 60 € (ddv všet)

Darilni bon vam pošljemo po pošti že zapakiranega v lični embalaži.

Darilni bon je odlično in unikatno darilo, primerno tako za valentinovo, rojstno dnevno presenečenje, kot tudi novoletno razvedrilo.

Darilni bon vsebuje unikatno kodo s katero oseba, ki prejme darilo, sama rezervira termin preko naše spletne strani  www.escape-room.si – preprosto: izbere želeno sobo, izbere termin, vpiše ime in mail ter vnese kodo z bona. S tem je termin rezerviran, potrditev rezervacije obdarjenec prejme takoj po mailu – zbrati mora samo še ekipo (igra je primerna od 2 do največ 5 oseb)

Veljavnost najmanj 6 mesecev

Obdarjenec lahko sam izbere eno od naših sob: Escape Igloo, (od)Rešitev in  (m)Učilnico na Trdinovi ulici ali “Profesorjevo skrivnost” Poljanski cesti  v Ljbuljani ali sobo Hanibal v Mariboru. 

© ATS Splet d.o.o. Vse pravice pridržane.