Vse vstopnice na enem mestu

Moja košarica:

0 izdelkov - 0,00 €
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Nakupovanje in dostava

 • Dostava vstopnic in izdelkov

  Po potrditvi naročila (in prejemu plačila) uporabnik prejme elektronsko vstopnico, ki jo v pdf obliki prejme na izbran elektronski naslov. Elektronsko vstopnico lahko uporabnik natisne ali pa jo pokaže na vhodu na svoji elektronski napravi (pametnemu telefonu). Elektronsko vstopnico lahko kupec kadarkoli pošlje na svoj elektronski naslov iz uporabniškega profila na karte24.si. Ob vstopu na prizorišče elektronske vstopnice ni potrebno menjati za natisnjeno vstopnico. V primeru, da je kupec v enem naročilu kupil več vstopnic za isti dogodek, kupec prejme več elektronskih vstopnic na svoj elektronski naslov. 

 • Varnost in zasebnost

  Koda vstopnice je unikatna in je veljavna le ob prvem preverjanju, vsako nadaljnje kopiranje in vsak nadaljnji prehod ni mogoč, zato zavarujte vašo vstopnico pred nepooblaščenim dostopom. ATS Splet d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne težave, ki bi nastale zaradi posredovanja, posredovanja informacij in kopiranja. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru zlorabe ne dovoli vstopa imetnikom vstopnic z identično kodo.

 • Vračilo

  Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

 • Naročanje

  Običjano je za dogodke omejeno število vstopnic, za posamezne dogodke pa so na voljo tudi različne vrste vstopnic. Vstopnice, ki so na voljo, lahko kupec doda v svojo nakupovalno košarico in izvede plačilo na enega izmed načinov navedenih v poglavju "Plačevanje". V primeru plačila s plačilnim nalogom UPN, ima kupec na voljo 3 dni časa, da izvede plačilo, v nasprotnem, se naročilo prekliče in vstopnice so zopet na voljo za nakup drugim kupcem.

 • Plačevanje

  Plačilo je možno s kreditnimi karticami (MasterCard, Visa, Diners), Moneto, s položnico ter v obliki predplačila na bančni račun ter preko sistema Pay Pal. V ceni vstopnice je upoštevan DDV, katerega višina je odvisna statusa pravne osebe (organizatorja dogodka). DDV in stopnja DDV sta razvidna iz zapisa na vstopnici, ki velja kot račun. Pri plačilu s PayPal-om se dodatno zaračuna strošek plačila, ki znaša 3 % od vrednosti naročila.

 • Ogled naročil in vstopnic

  Opravljena naročila in kupljene vstopnice so vidne na uporabniških straneh, vsak kupec pa po potrditvi naročila in prejemu plačila elektronsko vstopnico prejme tudi po elektronski pošti. Elektronsko vstopnico lahko kupec kadarkoli pošlje na svoj elektronski naslov iz uporabniškega profila na karte24.si.

 • Uporabniški račun

  Ob registraciji v sistem karte24.si obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in ga povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

© ATS Splet d.o.o. Vse pravice pridržane.