Vse vstopnice na enem mestu

Moja košarica:

0 izdelkov - 0,00 €
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Pogoji uporabe

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani karte24.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

Podjetje ATS Splet d.o.o. ni organizator ponujenih dogodkov. Dogodke organizirajo organizatorji, ki so obenem tudi izdajatelji vstopnic. Nakup vstopnice predstavlja izključno pogodbeno razmerje med imetnikom vstopnice (kupcem) in posameznim organizatorjem, pri čemer lahko za navedeno pravno razmerje glede določenih pravnih vprašanj veljajo tudi splošni pogoji poslovanja organizatorja. Podjetje ATS Splet d.o.o. prodaja vstopnice kot posrednik po naročilu posameznega organizatorja dogodka, razen v posebej označenih primerih. Ob nakupu vstopnic kupec pooblasti ATS Splet d.o.o. zgolj za urejanje nakupa in dostave vstopnic. 

Odveza odgovornosti

Spletna trgovina Karte24.si skrbi za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh trgovine, vendar pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dostopnost in cena spremenijo tako hitro, da ne uspemo pravočasno popraviti podatkov, navedenih v spletni trgovini. V takem primeru bomo kupca naknadno obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Fotografije izdelkov v večini primerov prikazujejo dejanski videz izdelka, vseeno pa so lahko včasih zgolj simbolične in ne zagotavljajo nujno dejanskega videza ali lastnosti izdelka.

Pridržujemo si pravico do napak v besedilih oz. tekstovnih napak.

Spletna trgovina Karte24.si si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli in na kakršenkoli način brez predhodnega opozorila spremeni splošne pogoje poslovanja.

Mnenja uporabnikov

Mnenje o izdelku lahko napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred objavo pa jih ponudnik pregleda. Ponudnik ne bo objavil mnenj, ki so žaljiva, očitno neresnična, zavajajoča obscena ali po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Ponudnik ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.

Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Reševanje sporov

Morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno.

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri sodnem reševanju spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem, zato si bo ponudnik prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Če sporazuma ne bo možno doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

© ATS Splet d.o.o. Vse pravice pridržane.