Vse vstopnice na enem mestu

Moja košarica:

0 izdelkov - 0,00 €
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Več pogledov

Plesna šola FREDI , Zadobrovška 88, Ljubljana

40,00 €

Hiter pregled

Pridružite se nam v Plesni šoli FREDI in zaplešite z nami

Only 0 left

Na voljo: Na zalogi

* Obvezna polja

40,00 €

Podrobnosti

Ime Fredija Novaka je že več desetletij sinonim za ples v paru na najvišjem možnem nivoju. Sam nekdanji tekmovalec v standardnih in latinsko ameriških plesih, danes pa po vsem svetu poznan in cenjen trener ter sodnik plesnih tekmovanj, je od leta 1991 tudi lastnik in vodja uspešne plesne šole in še uspešnejšega plesnega kluba v ljubljanski Zadobrovi.
Dve privlačni in prijetni plesni dvorani v četrtni skupnosti Ljubljana-Polje sta vsakodnevno na voljo ljubiteljem plesa različnih starosti in glasbeno-plesnih okusov.

Atraktivnost plesne šole Fredi bazira na treh osnovnih principih: visoko kvalificirani učitelji, zanimivi programi in majhne skupine.

Poleg Fredija Novaka programe vodijo: Valerija Rahle Mbanwi, Maja Ropret -diplomantki Akademije za ples, Andrej Mesojedec in Lea Perovšek- večkratna državna prvaka v standardnih in latinsko ameriških plesih ter Daniela Novak - večkrat nagrajena trenerka športnega plesa in mednarodna plesna sodnica.
Enostaven dostop z avtom ( severna ljubljanska obvoznica, izvoz Sneberje) ali avtobusom (LPP št. 12 in 25, postajališče Zadobrova pred šolo) ter zagotovljena brezplačna parkirna mesta so le še dodatni bonus.

 

1.Družabni ples za odrasle

Klasični svetovni plesni program je osnova začetnega in nadaljevalnega plesnega tečaja. Tu se boste naučili najprej osnov angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, ča ča ča- ja, sambe, rumbe, disco foxa, potem pa dopolnili koreografije teh plesov in dodali v svoj plesni repertoar še slowfox, quickstep in jive.

 

2. Plesna rekreacija za odrasle

Za vse, ki so se v začetnih in nadaljevalnih tečajih naučili osnov večine zgoraj omenjenih plesov, ponujamo priložnost rekreiranja s plesom v hobi skupinah. Ob večernih srečanjih je povdarek na druženju in plesanju, plesni učitelj pa plesalcem pomaga predvsem razvijati osebni stil plesanja in jim postopno poglablja razumevanje tehnike, kvalitetnega partneringa in glasbene interpretacije, da bi plesalci v plesu lahko še bolj uživali in se gibali čimbolj elegantno. Seveda se dopolnjujejo tudi plesne koreografije, ki dodatno začinijo njihov ples.

VSTOPNICE:  Predprodaja: www.karte24.si, Prodajna mreža Karte24: Prodajna mesta Kompas, Mercator centri - M Holidays, Avditorij Portorož 

Več informacij o prostih terminih ; Karte24 -  01 600 37 90

Priporočamo vam tudi naslednje izdelke:

© ATS Splet d.o.o. Vse pravice pridržane.